Words

Craft, photography, me

The Love Doctor

1 kommentar

Med kjæresten ute av huset (han var på fest uten meg!) var det duket for en strålende date for meg og fine venninna.

Kvelden startet tidlig med kaffe på Dromedar etterfulgt av junkfood på McDonalds før turen gikk hjem til meg. Her ble håret mitt omstendeig stusset av fine venninna som aldri har klippet andre enn seg selv før. Resultatet ble strålende og vi var begge fornøyd 🙂

Vi avsluttet kvelden med film, godis, brus og potetgull (ja, dette var ingen slanke-date altså!). Vi valgte en film jeg hadde sett før – og gjerne så igjen – og fine venninna ikke hadde sett.

Bildet er linket

Jeg visste jo at det var en morsom og fin film, og det synes heldigvis fine venninna å! Så vi hadde en finfin kveld til tross for at naboen hadde fest (noe som ikke hørtes så godt som jeg hadde trodd det skulle) 🙂

Noen flere som liker filmen?

 

 

En tanke om “The Love Doctor

  1. Ja jeg 🙂 Tusen takk før en fiiiin kveld, håpa dæ ikkje bi lenge te neste gång 😉 Gla i de ❤

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s