Words

Craft, photography, me

A smile makes a day happy

5 kommentarer

Da ser livet litt lysere og jeg smiler med både øyne og munn 🙂 Det ble litt mye i begynnelsen av uken som førte til følelser jeg ikke trodd skulle komme og til slutt ble alt bare trist. Men nå har fornuften tatt tilbake herredømmet og jeg har det bra.

Gårdagen ble for det meste tilbragt utenfor hjemmet. Vi dro ned til byen for å handle litt, og jeg tror vi fant det meste vi var ute etter! Skjærefjøl i tre fra Søstrene Grene, to blomsterpotter fra Fretex og et sort, blankt belte fra Tante Isabel.

Jeg fant også et lite glass på Tante Isabel til å ha fliseklemmene mine i. Mye mer praktisk enn å ha de overalt og på plasser hvor det vanskelig å få tak i dem!

Og på Fretex kom jeg også over en bunke med gamle symønstre til bare kr 5,- per stykk! Så nå håper jeg sylysten kommer så jeg får prøvd litt 🙂

Etter shoppingen var det lunch med noen venner av kjæresten på Pair A Dice – første gang jeg var der – hvor de hadde kjempegod mat. Og i kveldiga bar det til broren min og samboer hvor vi fikk servert høstens første fårikål – nam! – etterfulgt av noen øl. En finfin dag med andre ord 🙂

I dag er det skolearbeid som står på planen… Frister ikke så veldig, men det må jo gjøres!

Har dere hatt en fin helg?

5 tanker om “A smile makes a day happy

  1. Er det ikke rart hvor raskt det kan snu? Hvordan små ting kan gjøre en glad? Små innkjøp betyr så mye=) Å ja, så du kan å sy? Det blir jo spennende å følge med senere! Jeg liker veldig godt maten der også. Burgern med soppstuing er såååå godt, har du ikke prøvd den før så må du gjøre det nesten gang;) Jeg har prøvd spoostuing på Big Horn, Fridays og Graffi, men de var så æsj i forhold!

    • Jeg vet nå ikke helt om jeg kan sy, men jeg skal nå prøve 😉 Så får vi se hvordan det går..!
      Det var en som spiste burger med soppstuing og han var veldig fornøyd 🙂 Blir nok å dra dit igjen ja, så kanskje jeg prøver den.

  2. Så tøft med de symønstrene da! 🙂 De så jo utrolig kule ut også! 🙂

  3. Tilbaketråkk: Give a girl the right shoes, and she can conquer the world | Words

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s