Words

Craft, photography, me

New knee wanted

11 kommentarer

Nå har jeg vært flink og trent 5 dager i uken i 5 uker, og hva tror du skjer da? Jo, kneene mine – mest det venstre – blir vonde… Jeg har ikke trent siden fredag og tenkte å trene som normalt i dag, men måtte gi meg for det var så vondt! Det er jo bare så typisk, nå når jeg og tredemølla var blitt så gode venner.

Nå er altså planen min å sitte å råtne i en stol og håpe jeg ikke legger på meg for mye! Hehe. Neida, jeg skal fortsette å rocke med rockeringen, men tenker å roe ned annen trening et par uker. Om kneet er bra da skal jeg prøve sykling igjen og heller bare være flink å gå turer ute.

Håper bare kneet blir bra og at jeg finner en treningsform som funker for meg uten at jeg får vondt. Noen som har et tips/råd eller to?

11 tanker om “New knee wanted

 1. Svømmig skal være bra for dårlige knær. Naturlig motstand for slitte kroppsdeler 🙂
  Kjipt å måtte «slutte» når man har kommet så godt i gang.

 2. Snuppa… er det alderen?? Sykkling skal jo ikke være så ille for knær da, jeg bruker å gå mye på ellipse-maskin, det er null belastning på knærne. Kanskje du må begynne å trene på 3t sammen med meg 😉

  Kaff på torsdag?

 3. Hvis du ikke er vant til å trene så ofte så kan det nok ha vært en hard overgang. Spesielt for knærne dine, det er faktisk ganske mange som går rundt med svake knær ute å vite det. Jeg fant ut at jeg er tverrplattfot og klarte å overbelaste begge beina samtidig da jeg trente så mest. Så jeg var skikkelig sur og forbanna på meg selv og pressa på. Men fysioterapauten lagde spesial såler og ga meg flere øvelser for å trene opp føttene, så nå er jeg endelig fin igjen. Hvor og hva er det du liker å trene da? Høres ut som styrkerommet er din bestevenn, kanskje du skulle prøvd å varier litt så det ikke ble for mye belastning på en ting?=) Kjempebra start og godt jobba iallefall! Jeg heier på deg og blir faktisk imponert. Håper du komme deg til hektene snart. Jeg prøver som f.. å trappe ned på treninga nå, men det er jo så vanskelig med alle de fine timene som går!

  • Det kan være at jeg har gått litt hardt ut ja..! Har vel egentlig bestemt meg for å gå for sykling, rockering og litt styrkeøvelser. Skal vente med syklingen til kneene kjennes bedre ut da.
   Trener hjemme siden studielånet synes studio er litt dyrt… Hehe.

 4. Nå vet jeg ikke hvilken skole du hører til, men hvis det for eksempel er ntnu så får du trent frem til juli for under en tusenlapp, andre skolen som hører til sit har litt også den muligheten til litt høyere priseer. Går ann å kjøpe semesterkort også=)

 5. Forresten så må jeg si – fredag, lørdag og søndag trener alle gratis på Portalen. Timer og treningsstudio;)

  • Jeg kan trene på ntnu-treningssentret, men det er alltid så fullt der… (Var medlem der første året jeg bodde her).
   Hva/hvor er Portalen? Gratis trening er jo knall!

 6. Tviler på at det er så lite folk der akkurat nå i helga. Jeg synes det er best å gå på timer jeg da, men har også etter hvert begynt å lært meg når man ikke bør være på styrkerommet hehe. Dragvoll er best iallefall, på Gløs står det jo alltid menn å glaner.. Portalen er forresten på Solsiden, les på hjemmesidene du;) Ikke meninga å bombandere bloggen din med kommentarer her, men blir litt ivrig når det gleder trening som du sikkert ser hehe.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s