Words

Craft, photography, me

Tips!

6 kommentarer

Kjæresten dro på seiltur med kompiser før jeg hadde stått opp i dag tidlig, så jeg fikk nyte et par timer alene i sengen før jeg sto opp. Så langt har dagen gått til brødbaking og vasking av badet. Jeg synes det er lettest å gjøre slike ting når jeg er alene hjemme – frister ikke så mye å sitte i sofaen da 😉

Til overskriften, mitt store tips for dagen er: Vask badet ofte så er det både lettere og tar kortere tid!

Haha. Ikke noe revolusjonerende nei, men hver gang jeg vasker dusjkabintettet banner jeg og tenker at det skal ikke bli så lenge til neste gang. Det blir alltid lenge til neste gang… Utenom i dag! Det er ikke kjempelenge siden jeg vasket badet og jeg slapp å gnikke, gnu og slite. Nå når jeg har erfart hvordan dette fungerer håper jeg at det sitter og at jeg har lært til neste gang.

Grunnen til vasking og baking er forresten at vi får besøk – selvfølgelig! Hehe. Sønnen og foreldrene mine kommer til uka og jeg gledergledergleder meg<3 Det blir så kos å få dem på besøk og vise dem hvor jeg bor. Foreldrene har ikke vært i byen på 3 år så mye har forandret seg siden den tid. Sønnen har jo vært her før da, så han er jo verdensmester 😉

Nå skal jeg bake ladning nummer to med brød. Jeg har bare 3 former og fant ut at det enkleste var å bake i to omganger – må bare vente på at formene blir kalde i mellomtiden. Håper dere har en flott lørdag 🙂

6 tanker om “Tips!

  1. Hehe, godt tips det! 😀 jeg er absolutt ikke noe flink til å vaske badet dessverre 😛 og brødbaking, nam 😀 har vel ikke gjort det siden jeg gikk på heimkunnskapen! Haha. Men jeg har lyst, men får liksom aldri ut finger’n. Finnes jo så mye annet godt å lage! 🙂 God helg til deg!

  2. Høres ut som du virkelig har fått tatt deg ut i helga! Huff ja det badet, vi har verdens minst da, men den fordømte dusjen blir jeg aldri helt fornøyd med.. Skjønte ikke helt jeg foreldrene dine og sønnen.. altså din bror? Blir nok uansett sikkert kjekt å ta de med rundt når det er så lenge siden de har vært her da!

  3. Slettes ikke så dumt det tipset der. Har tenkt det mange ganger selv.
    Bare så synd at man av og til har hukommelse som en «gullfisk»… 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s