Words

Craft, photography, me

Trondheim in change

12 kommentarer

Det pågår rørfornying i blokka hvor jeg bor, og dette betyr tydeligvis bråk… Ser ikke fram til de skal begynne i vår oppgang akkurat, men satser på å holde meg meste mulig borte mens det er som verst. Vel, siden jeg ikke har noen forelesninger på mandager har jeg vært hjemme å jobbet i dag, men siden det var så mye bråk – og pauser er alltid bra! – tok jeg med meg kameraet og gikk ut en tur. Her er litt av resultatet:

 

Og min nye, høstlige header!

Hva synes dere?

12 tanker om “Trondheim in change

  1. Koselig header! Du er litt privat på bloggen, samtidig som du forteller mye om hverdagen din ut=) Hehe jeg trodde først du bodde i nærheten av meg, for her i blokka hører vi lyder konstant for tida, men det er vel mer grunnet tunnelbyggingen som foregår her tenker jeg.. sv – Hehe så det ble ikke noe gratistrening i helga skjønner jeg;)

  2. Ble veldig flott resultat fra en bråkete blokk og pause 🙂 Kjempefine høstbilder. Har ikke fått tatt med meg kamera ordentlig ut på tur i høst enda. Kjenner at jeg må få gjort det!

  3. Kjempefine bilder. Høsten i Trondheim er jo egentlig en fin tid, bare en ser litt bort fra det våte været… 😉

  4. Jeg elsker høsten. Det tror jeg jammen meg jeg skal skrive litt om i morgen 🙂
    Kjempefine bilder og den nye headeren din viser veldig godt hva det er jeg liker ved høsten, så ja, den var flott 🙂

  5. Veldig veldig fine bilder Snuppa, må ta med meg kameraet ut jeg også tror jeg 🙂

  6. Veldig kledelig header, og fine bilder 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s