Words

Craft, photography, me

Nice days can also wear you out

4 kommentarer

En rolig kveld med pc på fanget, kjæresten ved siden av meg og ingen forpliktelser før i morgen tidlig – det er deilig det! Som sakt har vi hatt besøk, og da de dro i går formiddag var det rett ut for å treffe jentene. Vi hadde planlagt jentehelg (en gjeng med jenter jeg har gått på barne-/ungdomsskolen med) denne helgen, men det gikk jo litt i vasken for min del siden jeg fikk besøk. Ble med på søndag da med biljard, kafé og herlig middag hjemme hos fine venninna. SÅ koselig<3

Ellers kan jeg meddele at jeg har tatt alt for lite bilder i uken som har vært..! Trodde at besøk skulle bety mye fotografering, men nei. Så da får jeg fortelle hva vi har gjort i stede.

Tirsdag: Sønnen og foreldrene ankommer leiligheten utpå kvelden.

Onsdag: Avslapping på dagtid (jeg var på skolen et par timer) og besøk av bror med kjæreste på kvelden.

Torsdag: Tur til byen og litt shopping til sønnen på dagtid og bowling på kvelden.

Det har jeg bilder av se 😉

Fredag: Muffinsbaking på dagtid, middag på Peppes, på besøk hos bror og kjæresten hans før vi avsluttet med Kong Curling på kino.

Lørdag: Foreldrene drar med bror og hans kjæreste til Rockheim mens jeg og kjæresten tar med sønnen i Pirbadet. Alle møtes hos oss hvor vi lager fårikål til middag – noe som fører til av vi ligger halvdøde og ser på tv resten av kvelden.

Søndag: Sønnen og foreldre drar og jeg forlater kjæresten alene til fordel for jentene noen timer.

Det har vært fine dager, men jeg kjenner at det har vært litt slitsomt også. Så konklusjonen er at det er koselig med besøk, men det er litt godt når de drar å 🙂

Har dere hatt fine dager?

4 tanker om “Nice days can also wear you out

  1. Hehe kan være litt enig med deg der. Hørtes ut som en koselig helg da 🙂

  2. Høres ut som ei innholdsrik langhelg gitt! Jeg lurer fortsatt på hvems sønn dette er da siden du skriver det slik:P Hehe. Alt for rolig helg her, hehe. Dårlig rygg så da ble det bare sofakos og film

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s