Words

Craft, photography, me

A stranger is a friend you have not met

4 kommentarer

I går var det en litt underlig dag. Magen var urolig og tankene fløy alle veier. Jeg fortalte om tanker og følelser, som jeg aldri har fortalt noen andre, til en mann jeg aldri før hadde møtt.

Jeg hadde mange tanker om denne mannen før jeg traff ham. Trodde for eksempel at han skulle være litt oppi årene, men det viste seg at han er født samme året som meg selv. Det at han ikke så så gammel ut som jeg hadde forventet meg gjorde at jeg ble litt forvirret og usikker. Etter litt prat forsto jeg at alderen ikke hadde noe å si og at han nok er en bra mann.

Etter å ha pratet med ham var jeg sliten. Sliten i hodet, og hadde fortsatt tanker som surret, men nå også nye tanker. Om hvordan ting kommer til å bli, om jeg vil få det noe bedre, om han kan hjelpe meg og om jeg må finne meg en ny når jeg ikke kan gå til ham lengre.

Jeg har hatt min første time hos psykolog her i Trondheim. Gleder meg til fortsettelsen og tenker at alle kunne hatt godt av å pratet litt med en utenforstående – med utdannelse og taushetsplikt – av og til!

4 tanker om “A stranger is a friend you have not met

  1. Tror som deg at alle burde ha snakket med en profesjonell en gang i blant. Noen som ikke har en forutintatt mening om deg som person og det som skjer rundt en, men som kan komme med en faglig vurdering og gode råd 🙂

    Lykke til videre 🙂

  2. Å du er modig! Jeg tenker ofte at jeg burde startet på der selv, men det gikk så alt for dårlig med hun jeg gikk til for noen år siden. At jeg ikke tørr for min egen del. Jeg vet at det har veldig mye å si, den kjemien dere to imellom, og jeg har fortsatt tro på at sånt kan være bra og hjelpe mange. Håper det gjør litt godt og at du får ting litt på plass av all rotingen i tanker og følelser. Lykke til ❤

  3. Kjemien har mye å si ja, så jeg er litt spent på hvordan det blir for det er jo ikke noe man nødvendigvis finner ut etter bare en time. Håper det går bra da 🙂

    Takk takk 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s