Words

Craft, photography, me

Out of water

2 kommentarer

Det pågår rørfornying i blokka hvor jeg bor, noe som medfører at de må stenge vannet fra tid til annen. Vi får beskjed om det, så det er greit, men jeg vil ikke være hjemme når vannet er borte. De stenger det tross alt i 12 timer, fra 8 om morgenen til 8 om kvelden.

Slik har det vært de to siste dagene, så kjæresten og jeg har vært nødt til å finne på andre ting å gjøre etter jobb og skole. Egentlig så er det jo litt bra også for vi har vært sammen på en annen måte enn til vanlig pluss at vi får gjort unna ting vi har tenkt å gjøre.

På mandag for eksempel var vi først å spiste middag på Nattergalen før vi dro på Ikea. Og det er jo virkelig plassen å få brukt noen timer! Det eneste vi tenkte vi skulle kjøpe før vi dro var kleshengere. Som vanlig ble det mer enn planlagt, så vi betalte vel litt over 600,- kroner, men da ble det både lampe, liten gulvmatte, bokser og litt til på oss 🙂

Tirsdag ble det junk food. Ikke så ofte vi spiser det, så jeg har god samvittighet for den. Vi hadde planlagt kino, men siden det var en stund til den begynte dro vi på Lille London å spilte biljard. Gøy! Så gøy at vi nesten minstet kinoen faktisk..!

Vi så Hodejegerne og den var kjempebra! Det var litt spesielt da jeg oppdaget litt inn i filmen at jeg visste hva som kom til å hende senere i filmen. Jeg har visst lest boken uten at jeg kan huske det… Altså, jeg husker jo tydeligvis innholdet, men ikke at den het Hodejegerne og va skrevet av Jo Nesbø! Litt merkelig siden jeg pleier å huske sånt.

Vel, i dag holder rørfornyerne på en annen plass i blokka og jeg kan være hjemme 🙂 Skal bare en tur til psykologen før jeg kan kose meg med øvinger som skal inn på fredag.

Ha en finfin onsdag 🙂

2 tanker om “Out of water

  1. Høres ut som dere får gjort litt andre ting og det er jo godt det og da! Om man har råd;) Hvor junka dere? Har lenge tenkt å prøve den på Lille London. Er så sykt lenge siden jeg har spist det og nå, så jeg drømmer litt om det:P Det blir alltid mer enn man har planlagt på IKEA 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s