Words

Craft, photography, me

A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are

3 kommentarer

Jeg har noen venner som jeg verken ser ofte eller snakker med så ofte, men de er noen av mine beste venner. Det er slike venner en kan prate med alt om selv om man ikke har sett dem på aldri så lenge. Jeg liker det!

Jeg har faktisk møtt to av dem de to siste dagene. Det ville seg nemlig slik at to av dem skulle til Trondheim denne uka/helga, så da hadde jeg kaffedate både fredag og lørdag.

Fredag møtte jeg ei jeg har skrevet brev med for noen år tilbake og etter at vi møttes første gang har vi møttes hver gang vi er i nærheten av hverandre. Lørdag var det duket for ei jeg gikk i klasse med på videregående, og som også er fadder på sønnen. Begge disse snakker jeg kjempegodt med selv om det var lenge siden sist – har faktsk ikke sett dem siden før jul i fjord..! Slike venner er verdt å sette pris på selv om de ikke er en del av hverdagen.

Venner er viktige – nære som fjerne<3

Har du venner du ikke ser så ofte?

3 tanker om “A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are

  1. Sånne venner er så fine å ha 🙂
    Jeg kan være grusomt asosial til tider, og da er det godt å vite at det er noen der ute som syns det er helt greit å ikke snakke sammen hver uke, måned osv, men som likevel er der når man kryper frem fra steinen sin 🙂
    Virkelige venner må jo være de hvor alt er like naturlig og «kjent» uansett hvor lang tid det går mellom samtalene og møtene 🙂

  2. Jeg har egentlig mest av sånne venner når jeg tenker over det. De er gode å ha=) Blir sånn når man har gått på folkehøgskole iallefall. Kjekt å ha noen rundt omkring i landet og verden for den del som alltid er der for en. Og som det føles ut som man aldri har vært fra hverandre når man møtes

  3. Jeg har også venner jeg ikke ser så ofte. Men når vi først møtes, er det som om vi aldri har vært i fra hverandre.. gode venner, gjør livet verdt å leve! kos deg med dine<3

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s