Words

Craft, photography, me

Thoughts on a Wednesday

5 kommentarer

I dag gikk jeg hjem fra psykologen siden det er så – jeg siterer en venninne – *smilefint* vær ute! Dessuten var det godt å gå litt for seg selv å tenke litt, etter en time med prat om vanskelige ting.

Selv om jeg har det veldig greit for tiden er jeg evig takknemmelig for at jeg har noen å prate med. Jeg føler at jeg blir bedre kjent med meg selv og har begynt å tenke litt mer over enkelte ting. Har bare gått der i 4 uker så det er ikke noen mirakler som har skjedd altså, men jeg kjenner at det gjør noe med meg og at det kan hjelpe meg til at jeg får det bedre. Og det er vel kanskje akkurat sånn terapi er ment til å være! Jeg er jo et prakteksemplar! Haha…

5 tanker om “Thoughts on a Wednesday

  1. 2 uker er veldig lenge.. Men må nok bli vandt til det… Han jobber vekke… :/

  2. Hei! Er det slik du ser ut ja:D Hmm lurer nesten på om jeg ikke har sett deg på trening og nå plutselig, kanskje? Bra du synes det hjelper! Fortsett slik, smiiil 😀

  3. Alltid godt å ha noen å prate med 🙂
    Fint bilde av deg forresten 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s