Words

Craft, photography, me

School is tough

4 kommentarer

Må virkelig si at studentlivet tuller mer med humøret mitt enn hva som burde vært lov… Lab som er skikkelig vanskelig, gruppemedlemmer som oppfører seg som små barn (joda, det er lov å ha en dårlig dag) og lovnader som man plutselig angrer på!

Har vel aldri hatt så lite lyst å dra på skolen som i dag tidlig, men kjente på ansvaret og kom meg avgårde. Laben ble ferdig fortere og lettere enn antatt og humøret steg betraktelig. Juhu! Bare journalen igjen og det skal jeg gjøre – snart…

Må bare først. Ja, det er viktig altså! Jeg må ha sjokolade! Har ingenting her, så da må jeg på butikken (etter at jeg har skrevet ferdig innlegget da selvfølgelig), men for å lette litt på samvittigheten tenker jeg at jeg skal fylle fruktfatet med det samme 😉 Lurt, hva? Hehe.

Tilbake til saken, skolen. Vi har fått forslag til bacheleroppgaver vi kan skrive og skal velge 3 i prioritert rekkefølge. Jeg har bare sett raskt over oppgavene og ble skremt… Skal vi ha lært så mye at vi kan gjøre alt det der?! Uææææ! Det er noen som sier at vi ikke skal kunne det , men skal lære det i løpet den tiden vi har på å løse oppgaven og jeg håper virkelig de har rett.

I går satt jeg da å leste jobbannonser og tenkte at etter jul slutter jeg på skolen og får meg en jobb. Da humøret bedret seg i dag ser jeg jo det selvfølgelige i at når jeg har kommet så langt så kan jeg ikke gi meg. Det er bare å stå på til siste slutt så får det bære eller briste! Jeg tror det kan bli en hard vår med både motvind og forhåpentligvis litt medvind, men jeg har hvertfall bestemt meg for at jeg skal gå den i møte med godt mot!

Nå skal jeg kjøpe sjokolade – og frukt – før journalen skal skrives ferdig! Ha en fin kveld 🙂

4 tanker om “School is tough

  1. Greit å «lure» samvittigheten med litt frukt i tillegg til sjokoladen 😉
    Håper det smakte iallefall… hehe

  2. Håper du kjøpte mørk sjokolade da;) Den suger nok til seg litt av den negative stemninga og den er jo sunnest, hehe. Man kan få litt panikk og angst noen ganger ja. Kan jeg virkelig dette?? Uansett dumt å gi opp før siste innspurt, og du vet det vil gå opp et lys for deg slik at du kommer deg igjennom det. Nå vet jeg ikke hvordan bacheloren er hos dere, men det skal jo være litt morsomt også?

    • Jeg liker ikke mørk sjokolade… Har virkelig prøvd, men nei! Så jeg får heller spise det litt skjeldnere 🙂
      Vi har så treige lærere at det blir neppe noen morsom bachelor! Haha. Neida, jeg vet egentlig ikke.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s