Words

Craft, photography, me

I’m cold

4 kommentarer

YaY, endelig kjennes det ut som det begynner å bli litt kjøligere ute! Så kan jeg kanskje få brukt den lange strikkagenseren jeg har kjøpt meg, men som har vært alt for varm til nå. Og jeg får tatt fram den beste, varmeste boblekåpa mi<3

Det er mulig jeg skulle gjort det allerede da, for nå sitter jeg inntullet i pledd og fryser… Våknet med hoven hals og et hode som kjentes ut som det var for stort! Det kan kanskje ha noe med at jeg satt på skolen å frøs for deretter å sitte et par timer på kino i lik tilstand i går. Vi så forresten Contagion så jeg er nesten litt bekymret med tanke på hosten jeg har pådratt meg! Hehe.

Vel, kjæresten er dratt på konferanse så jeg kan slappe av helt alene – bare dumt at om jeg trenger noe må jeg hente det selv.. 😉 Men det var ekstra godt å komme hjem og sette seg ned siden den siste timen før bestod av shopping med gode skolevenninna. Ikke det beste å gjøre når kroppen er redusert, men jeg har faktisk handlet mange julegaver og kalendergaver til sønnen. Posene står enda uåpnet i gangen da…

Phu… Tror det er på tide at jeg lager meg litt mat og kanskje unner meg litt søvn. Ha en fin kveld dere, forhåpentligvis uten forkjølelse! 🙂

4 tanker om “I’m cold

  1. Den filmen har jeg lyst til å se også 🙂
    Riktig så god bedring og kos deg under ett varmt og deilig pledd 🙂

  2. Ja, det var en helt grei film 🙂
    Kjenner at pleddet frister i dag å, men skal nå ta meg en tur på skolen først hvertfall 😉

  3. Har ikke hørt om filmen tror jeg så skjønner ikke hva du mener:P Kino hjelper ikke på når man er syk altså. God bedring iallefall! Hvor ofte får du sett gutten din forresten?

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s