Words

Craft, photography, me

Sunday snow

4 kommentarer

I dag snødde det når jeg sto opp! Tenk så flott – første snøen kom 1. søndag i advendt<3 Den varer neppe så lenge, men magisk er det.

Nå var det deilig å sette seg ned med en kopp kaffe å se på stjerna i vinduet og vite at kan jeg slappe av. Badet er rent, det meste av støvet i stua er borte, lilla og rødt preger duker og stearinlys og det eneste jeg har igjen å gjøre er å pakke inn gavene til adventskalenderen til sønnen. Vi pleier å kjøpe 12 gaver hver, så pakker jeg inn de jeg har kjøpt og sender dem nordover så det er klart til 1. desember.

Jeg har ikke bare gjort huslige ting i dag da. Jeg har tvang meg selv ut av leiligheten og dro på julegrantenning på Bakklandet.

Stemningsbilde

Selv om det var sørpete og det ikke snødde lengre var det nå litt koselig. Bare synd jeg måtte dra alene siden kjæresten var og spilte med bandet han spiller i. Men jeg hadde det nå ikke så verst med kameraet mitt og take away latte i hånda 🙂

Jeg fikk til og med handlet et par julegaver. En fra Den Grønne Gren og en fra Etter min morfar.

Flotte butikker begge to<3 Og nå er jeg veldig nesten ferdig med alle julegavene. Så godt! Håper dere har hatt en fin helg 😀

4 tanker om “Sunday snow

  1. Mmm luksus å ha det så kos;) Man får ikke mer moro enn man lager selv vettu hehe. Skal du kjøpe mange gaver i år? Hvordan skal du feire jula? Håper du er fornøyd med helga di!

  2. Så koselig med snø på første advent. Her i sør har vi ikke hatt snø enda… Men det kommer vel hvert øye blikk. Gleder meg litt jeg, liker litt snø, da gjerne med trykk på LITT 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s