Words

Craft, photography, me

Which Witch

2 kommentarer

Jeg så – og hørte – Benedicte Adrian på TV i kveld hvor hun sang en sang fra «Which Witch». Jeg husker når musikalen ble vist på TV (filmet på Slottsfjell om jeg ikke tar feil) og jeg elsket den fra første stund! Og jeg sang med – når jeg var alene hjemme da så ingen skulle høre meg… Hehe.

Vakkert ❤ Har i mange år ønsket meg denne på DVD, men finner det ingen plass. Om det er noen som vet om noe, rop ut!

2 tanker om “Which Witch

  1. Koselig med sånt som minner om ting fra sin barndom=) Så du det på beat for beat?

    sv – hvis du ikke har ønska deg julegaver ennå så kan du jo ønske deg gavekort som du kan legge i sko;)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s