Words

Craft, photography, me

Heia Norge!

2 kommentarer

Eller blir jeg nødt til å heie på Tyskland i år..? Neeei, jeg tror Norge blir å gjøre det bedre etter hvert.

Det er selvfølgelig håndball-vm i Brasil jeg snakker om. Jeg spilte håndball i mange år da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen og siden har det vært min favoritt blant idretter. På slutten av 80-tallet var Norge i finalen i vm, men tapte (tror de spilte mot Sør-Korea), noe som førte til at jeg begynte å storgråte. Det sier noe om mitt engasjement selv om jeg er litt mer behersket nå! Hehe.

Jeg skal heie videre og her er flinkisene

2 tanker om “Heia Norge!

  1. :’) Jeg har noen handballgale venner, men selv er jeg ikke noe sportsidiot, heller det motsatte 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s