Words

Craft, photography, me

5 tanker om “We all need a friend

 1. Jeg burde jo vite bedre enn å sette meg ned å se på den full i hormoner… men….. Da har iallefall både jeg og Thea felt noen tårer i dag.

  En av mine klassekamerater tok livet sitt da vi gikk i 7. klasse. Hvor ille må ikke verden ha vært for ham når han gikk til det skrittet å skyte seg selv. Jeg kan ikke huske å ha mobbet ham, men jeg kan ikke huske å ta tatt ham i forsvar heller. Og til syvende og sist, så er jo det like ille.
  Vi har alle ett ansvar, og hvis jeg lært noe av den opplevelsen så er det å føre videre til lille Thea at ingen fortjener å bli mobbet. Alle er like mye verdt og at den som ser på ikke er noe bedre enn mobberne.

  Video nr 2 var jo bare fantastisk. Gost at det er noen som rekker ut en hånd 🙂

  • Det er fælt når noen velger å ta livet av seg når de er så unge. Fælt uansett selvfølgelig, men de har jo nettopp startet på livet nesten…
   Det er viktig å ta vare på folk som blir mobbet, men jeg må innrømme at selv om jeg ikke var en av mobberne nåe jeg var ung, så var jeg heller ikke den som forsvarte mobbeofret. Det er vanskelig og de som faktisk gjør det er utrolig tøffe! Thumbs up!

 2. rørende, sterke

  du kan vinne elin klings sko på bloggen min nå

 3. Dette er så rørende og sterkt, jeg blir tom for ord.. <3<3<3

 4. Fine gutter! Får jo bare lyst til å klemme. Livet er desverre sånn..

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s