Words

Craft, photography, me

A nice day is a good day

2 kommentarer

Er det lov å åpne kjæresten sin sjokoladekalender når han ikke er hjemme..? Han er på seminar med jobben og jeg tipper han får både god mat og god drikke der så han trenger den vel ikke? Eller..? Hehe. Neida, han får vel heller få to i morgen da – heldiggrisen 😉

Ikke for det, jeg har fått god mat i dag jeg å. Vi har et par dager uten vann nå (rørfornying) så i dag hadde jeg avtalt kaffe med ei venninne, noe som endte med at jeg ble med henne hjem og fikk middag der. Kjempekoselig, god mat og godt selskap<3

Kom hjem for litt siden og fikk akkurat med meg slutten på håndballkampen – GO NORGE! Nå skal jeg kose meg med kakao og strikking før jeg finner senga. Må vel komme meg opp i morgen så jeg får ordnet meg før vannet blir borte igjen, pluss at jeg skal prøve å få kjøpt billetter til Metallica-konserten… Spent på hvordan det går..! Kryss fingrene for meg da! xxx

Fine hjemplassen min<3

2 tanker om “A nice day is a good day

  1. Fint utmot havet ja! ❤ Bra du har noen som passer på og tar litt ekstra vare på deg når du er alene og uten vann! Sånt blir man alltid glad av=D

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s