Words

Craft, photography, me

A New Year

6 kommentarer

Min første treningsøkt for året er nettopp overstått. 30 harde minutter på mølla – det er godt det! Nå er det bare å holde koken resten av året.

Det nye året bringer med seg forskjellig og jeg tror det får en spennende start. Etter litt om og men før jul ble jeg enig med meg selv at jeg ikke skulle skrive bachelor nå, men heller vente til jeg var ferdig med alle fagene (har 3 eksamener jeg må ta opp og 2 valgfag med eksamener). I den forbindelse er jeg på utkikk etter jobb! Jeg vil jo helst jobbe med noe innenfor det jeg utdanner meg til, men tar det jeg får tenker jeg. Penger må en jo ha uansett! Så fra mandag tenker jeg å ta med meg CV og oppsøke mulige arbeidsplasser og håpe jeg får napp – spennende 😕

Videre har jeg fått time på sykehuset til conisering… Det kommer vel ikke som noen bombe at jeg ikke ser fram til det..! Selv om det er bra at de oppdaget celleforandringen og at jeg slipper å bli syk, er det jo ingen morsom opplevelse. Håper bare de får med seg alt og at det holder med denne gangen.

Det var litt av det som foregår i mitt nye år! Har dere hatt en fin start på nyåret?

6 tanker om “A New Year

  1. Sikkert lurt å gjøre deg ferdig med det andre du må uansett sikkert=) Hva er det du har studert igjen? Ahh gleder meg til å komme opp i morgen jeg også, skal rett på Gløs!! Godt nyttår

  2. Lykke til med jobbsøking. Ønsker deg et riktig godt nyttår! fylt med glede og god helse! 😀

  3. Trening? Hva er det…. hehe…
    Fint du har kommet godt i gang på nye året.

    Bacheloren går ingen vei, så det er bare å ta den igjen når du føler for det 🙂
    Lykke til med både jobbsøk og consiering (måtte google det for å finne ut hva det dreide seg om). Det går helt sikkert kjempefint 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s