Words

Craft, photography, me

Old presents and some new

8 kommentarer

Når kjæresten var ferdig på jobb i dag dro vi rett ned til byen for en bedre middag på Burger King. Vi skulle nemlig å bytte julegaver, fikse julegaver og bruke gavekort. Da kreves det en rask og usunn middag først – eller noe..! Hehe.

Kjæresten fikk byttet et par bøker og brukt litt gavekort på Platekompaniet, som planlagt. Jeg skulle bytte ett smykke, men de hadde ikke fått det jeg skulle ha enda, så det ble en tilgodelapp og nytt smykke i slutten av måneden istede. Så fikk jeg klokke av kjæresten til jul, men den var litt lang så reima måtte kortes ned på. Fin hva?

Elsk<3

 På en av bokhandlene fikk jeg kjøpt Nemi dagbok, men både der og på en annen jeg var innom var de utsolgt for veggkalender – Nemi altså. Jeg bare må ha den, så jeg håper på at videre jakt i morgen lykkes. Jeg skal også bruke opp et gavekort på Platekompaniet i morgen for vi fikk det plutselig litt travelt i dag da kjærestens bandøving begynte å nærme seg med stormskritt! Jeg fikk nå hvertfall røsket med meg denne som jeg skal kose meg med i kveld når kjæresten er borte.

Har ønsket meg den lenge og endelig er den min 😀 YaY!

8 tanker om “Old presents and some new

  1. Ja, det har gått med et par sånne dager her også siden jeg kom tilbake på torsdag. Hva er spesielt med denne samlingen? har ikke sett denne versjonen før=) Jeg vant de i en egen SATC beautybag for noen år siden, men hva er vitsen med å gi en fan alle sesongene da? Greit at den var veldig spesiell å søt, men er du en stor fan og vinner første preminen så har du mest sannsynlig alle episodene fra før;)

  2. Dekorativ den boksen der 🙂 Har sett stort sett alle episodene, men vurderer å skaffe alle sesongene rett og slett bare for å ha noe å sette på på en dårlig dag. Mye god humor å finne 🙂

    Fin klokke og 🙂

    • Jeg har nok sett de fleste episodene fra før av jeg å, men måtte bare ha den 🙂 Og jeg ser gjerne filmer og sånn flere ganger. Pluss at jeg føler jeg må passe på at jeg faktisk får med meg alle episodene 😉

  3. Ja de store byttedagene etter jul er vel slik 😉 Selv slapp jeg å bytte noe, som egentlig var like greit siden jeg ikke er spesielt glad i shopping! Klokka du fikk så forresten kjempefin ut!

  4. Fin klokke ja! elsker den serien, har sikkert sett den 10 ganger ^^

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s