Words

Craft, photography, me

11012012

4 kommentarer

Litt daff for tiden føler jeg. Både med det ene og det andre…

På fredag var det kommet en lapp på døra til leiligheten vår om at de som holder på med rørfornyingen skulle stenge vannet fra klokken 8.00 til 20.00 fra og med mandag til og med fredag denne uken. Gjett hvem som hadde lyst å sette seg ned å skrike da..? De holder på med bunnledningene som gå ut til koakken nå da, så jeg håper i det lengste at vi får ha vannet vårt i fred etter denne uken.

For å gjøre hverdagen enklest tok jeg med meg kjæresten og litt pikkpakk og dro for å bo hos fine venninna 🙂 Hun jobber og jobber så vi får dessverre ikke sett så mye til henne, men vi har en plass å være hvor det er vann så vi kan lage middag++ Passer meg flott siden jeg ikke har så mye å gjøre om dagene.

Trening blir det lite av når jeg er her siden jeg har pleid å gjøre det i kjelleren hjemme. Jeg glemte å pakke klær til utetrening og en svær boblejakke er ikke særlig treningsvennlig! Hehe. Nå skal det sies at jeg var å fikk gjort conisering (vet ikke om det er rett å si det sånn) i går, pluss at det er den uka i måneden, så det er litt godt å bare slappe av. Får komme bedre tilbake neste uke 🙂

4 tanker om “11012012

  1. Herregud som de styrer hos dere, skjønner at du blir forbanna!! Helt utrolig at det går ann å være så treig å tro at alle synes det er greit lissom.. Men veldig greit å ha sånne venninner da;)

  2. San sant, om ikke annet er hun heldig med venninnen…! ( Som forøvrig beklager stort at jeg ikke har mye anledning til å være hjemme disse travle dagene 😦 )

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s