Words

Craft, photography, me

Moroccan girl

9 kommentarer

Jeg har jo sett at det er en del bloggere der ute som sier at Moroccan Oil er best. Siden håret mitt er grusomt for tiden måtte jeg jo bare prøve og gikk til innkjøp av sjampo, balsam og kur. Jeg har bare brukt det noen dager og er ikke imponert enda, men tenker at kanskje det trenger litt tid… Jeg tenker også at jeg kanskje skulle kjøpt selve oljen. At det er den som gjør susen!

Det jeg lurer litt på her er om jeg er blitt lurt eller om det er jeg som er lur..? Kanskje kjærestens Head and Shoulders er like bra som noe annet?!

Jeg tror jeg kan være lettlurt, især når det gjelder hår siden mitt er så håpløst… Men jeg trøster meg nå med at noe å vaske håret med må jeg jo ha uansett, så hvorfor ikke teste noe nytt, så får vi se om jeg noen gang finner det perfekte for mitt hår 😉

 

9 tanker om “Moroccan girl

  1. Har aldri hørt om merket.
    Men det er nå sånn at enkelte ting trenger litt tid på å gi resultater. Får håpe det blir bra etterhvert 🙂

  2. Jeg kjøpte nettopp Moroccanoil Light, den er utrolig bra.. Har ikke prøvd shampo, men oljen funker! Jeg bestiller fra nettet, http://scandinavianbreeze.com/velveresenter/merkevarer/moroccanoil.html?bkl_prj=product, de selger det billig i forhold til andre!

  3. Nei, jeg tror ikke du har blitt lurt. Man bør ikke bruke 2i1 eller ting fra vanlig butikk fordi de inneholder for mye salt (tror jeg det var), så det gjør ikke godt for håret. Jeg har hørt at det er oljen som er det magiske ja! Men jeg tror det er viktigst å finne produkt din frisør anbefaler for ditt hår!

    • Nei, 2i1 produkter er jeg helt imot! Jeg skal nå bruke denne til den er tom tenker jeg så får jeg ta en ny vurdering da 🙂 (og muligens kjøpe meg oljen)

  4. Moroccan oil bruker syntetisk silikonolje, og det er det som gjør håret mykt… Anbefaller Aubrey sine produkter 🙂 Kjøpes på iHerb.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s