Words

Craft, photography, me

Twitter, hjelp!

3 kommentarer

Jeg har fått meg Twitter-konto! Ja, jeg vet jeg er treg, men hadde egentlig ikke tenkt å få meg det i det hele tatt. Det var nok nyskjerrigheten som tok overhånd og plutselig var

Men det at jeg er der betyr ikke at jeg skjønner det eller at jeg har twitret noe! Jeg har funnet noen få å følge, men mange av de jeg kunne tenke meg å følge finner jeg ikke… Er de gjemt? Eller kanskje de rett å slett ikke er der? Jeg som trodde alle var der! Det var jo derfor jeg kom dit!

Er det bare jeg som ikke skjønner meg på dette? Er det verdt å lære seg det?

3 tanker om “Twitter, hjelp!

 1. Hehe…. Ikke alle er der, men veeeeeldig mange. Jeg og 🙂 Men det er jo ikke sånn at folk nødvendigvis er der under eget navn, og da blir det ofte litt vanskelig å gjette seg til hva de kaller seg. Utover det er det igrunnen veldig enkelt. Og en veldig fin mobilversjon hvis du har smart-tlf 🙂
  Personlig syns jeg twitter er litt oppskrytt, men det stopper meg jo ikke fra å kikke innom hver dag likevel 🙂

  • Men kjente mennesker burde da være der under et kjent navn, eller? Jeg har bare fornavnet mitt da 😉
   Er du sånn som twitrer å da? Kanskje jeg må se om jeg finner deg!

 2. Kjente mennesker har vel gjerne navnet sitt ja 🙂
  Det er dager hvor jeg kvittrer og dager hvor jeg bare leser hva andre har å melde 🙂
  @NETollan

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s