Words

Craft, photography, me

Det Tapte Symbol

2 kommentarer

Sist vi feiret jul ble jeg endelig eier av et eksemplar av Det Tapte Symbol skrevet av Dan Brown. Jeg har selvfølgelig ønsket meg boken siden den kom ut, men kom meg aldri så langt at jeg fikk kjøpt den – og det er jo alltid greit å ha noe å ønske seg!

Jeg har lest de fire andre bøkene til Dan Brown og har vært like fengslet hver gang. Jeg liker krim og mystikk selv om det til tider er noe overdrevet.

Denne boken skuffet meg dessverre litt da slutten ble noe langtekkelig. Det var liksom litt vanskelig å få tak i hva som var meningen – eller så har jeg forstått meningen, men ikke funnet den særlig troverdig eller spennende. Begynnelsen og midtdelen av boken var derimot strålende, som forventet.

Jeg blir nok å fortsette å like Dan Brown og hans spennende og lettleste bøker<3

2 tanker om “Det Tapte Symbol

  1. Har boka, vet jeg har lest den, men kan ikke huske helt hva den handler om. Gjorde ikke så godt inntrykk med andre ord. Hehe…
    Men jeg liker generelt Dan Brown, så den var sikkert ikke helt elendig 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s