Words

Craft, photography, me

Work It

4 kommentarer

Siden det var begravelse for bestefar på Valentines Day ble det ingen kjærestedag i år. Vi bestemte oss for å heller kose oss litt og bytte gaver når jeg kom hjem. Jeg fikk en potterose – de hadde sånne fine i poser med hjerter på på Bunnpris<3 – og treningstøy fra Pierre Robert! Så supert! Nytt treningstøy gjør mye med min motivasjon hvertfall 😛

På mandag begynte jeg på et nytt treningsopplegg du finner her. Her bare gått gjennom det skikkelig en gang, men tror det blir bra (takk for tips Hege!) Jeg har også bestemt meg for å bruke det bare to istede for tre ganger i uka da det passer meg bedre.

Hadde egentlig planlagt å trene i kveld, men fant ut at jeg like gjerne kunne trene på dagen nå som jeg hadde tid. Jeg fikk på meg klærne og var motivert for en lengre tur på mølla – helt til jeg startet og kjente at kroppen var skikkelig tung. Ble en lett halvtime da. Når jeg kom opp fant jeg litt ny treningsmusikk – ny for meg altså – og tok noen minutter med rockeringen. Det ble altså en grei økt likevel 🙂

Noen som tør gjette hvilken musikk jeg rocka til? Hehe. Var vel ikke helt det jeg pleier å høre på til vanlig, men som treningsmusikk funker det!

4 tanker om “Work It

 1. Potterose? Vet ikke om jeg har sett det. Hehe den musikken funker til slik bruk den sjø. Så bra du fant igjen motivasjonen og det lille ekstra for å kjøre økta helt ut. Hvilke klær fikk du? Jeg har så lyst på mer 😛 Håper forresten det går bra med deg!

  • Roser i potte som en plante..! Hehe. Eller Google it 😉
   Jeg fikk en tights, sportsbh og en boxer. Er litt usikker på jeg har behov for egen boxer til trening, men kan nå bruke den læll 🙂
   Alt er bra med meg, takk<3

 2. Bare hyggelig, så flott at du har funnet et treningsopplegg som passer for deg! 🙂
  Og ja, nytt treningstøy øker alltid gleden med trening! 😀

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s