Words

Craft, photography, me

Ensom og alene

4 kommentarer

Jeg har en del venner på Facebook som driver å poster musikkvideoer – helst på søndager. Etter å ha sett på disse har jeg forstått at disse vennene mine har sett et program som går (gikk?) på TV2 på lørdager og visstnok heter «Hver gang vi møtes». Jeg er derimot ikke like imponert over alle sangene som det vennine mine er, men her om dagen var det en som hadde lagt ut denne

Nå skal det sies at jeg i skjul er litt glad i Halvdan Sivertsen, men det må da være flere som falt for denne? Eller? Hva synes du?

4 tanker om “Ensom og alene

  1. Syns Sivertsen gjorde en bra Lonesome Traveller. En meget dyktig musiker som klarer å få ut essensen av andres verk. Han må jo forøvrig være en av norges beste??
    Så skal det sies at Vinnie gjorde en alvorlig bra versjon av Sommerfugl i vinterland og. Håp for «ungdommen»??

    • Har er god hvertfall!
      Jeg har ikke sjønt helt hvorfor folk liker Vinnies versjon av Sommerfugl i vinterland… Kanskje jeg er så glad i orginalen at ingen andre versjoner ville vært bra i mine øyne?! 😉 Den andre har jeg ikke hørt.

  2. Jeg synes programmet var grei første gangen, men så ble det litt kjedelig altså.. Og mange av sangene er ikke så ulike orginalen lissom. Sist program ble derimot litt mer spennende etter som jeg har skjønt, oldiser som raper på norsk lilssom:P sv – Den er fra Vera Moda, sånn som det står;)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s