Words

Craft, photography, me

Yesterdays foodexperience

1 kommentar

I går fikke jeg endelig bakt noen rundstykker jeg fant oppskrift på hos Cath in the City for leeeenge siden. Jeg har vel bare en ting å si – Gorvt! Hehe. Det er mye av de samme ingrediensene som i knekkebrødene jeg lager, så jeg ante utfallet, men var spent på hvordan det ville smake i for av rundstykker.

De var litt treige å spise, men ble liksom litt vant med det. Da jeg tok meg ett i går kveld – delt og med Jarlsberg på – var det slettes ikke værst. Det er mye mat i de hvertfall! (Og magen får noe å jobbe med..)

Det var forresten bra at det var mye mat i rundtykkene for suppen vi skulle ha til middag var ikke imponerende… Planene var sinatsuppe med egg og ferske rundstykker, men suppen ble bare skvip jo. Jeg syntes det var mye væske, så jeg kuttet ned på den pluss at jeg hadde jevning i, men likevel ble det ikke noe særlig.

(Tihi, ser du meg?)

Så om du har en god oppskrift på spinatsuppe, please share!

En tanke om “Yesterdays foodexperience

  1. Mmm de så gode ut! Suppa også, dumt den ikke ble helt som planlagt da bare

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s