Words

Craft, photography, me

Et Velsignet Barn

1 kommentar

Da var jeg ferdig men enda en bok jeg fikk i julegave, Et Velsignet Barn av Linn Ullmann.

Jeg oppdagen Linn Ullmann sine bøker for noen år siden da jeg skulle skrive særemne i norsk. Vi måtte skrive om en norsk forfatter og denne måtte ha gikk ut minst 3 bøker. Ullmann hadde gitt ut 3 bøker og mamma hadde en av dem, så da kjøpte jeg de to andre, leste og skrev.

Ullmann skildrer menneskene i bøkene sine på en flott måte. Denne boken forteller om livet til 3 halvsøstre – deres oppvekst og deler av deres voksne liv. Den forteller om en oppvekst som ikke var så enkel uten å egentlig fortelle det.

Tidlig i boken visste jeg at noe kom til å skje og etter hvert ante jeg konturene av hva som skulle skje uten at dette på noen måte var uttalt. Dette er noe som fenger meg for da vil jeg bare lese og lese for å se om jeg har rett i mine antagelser!

Jeg anbefaler å lese Linn Ullmann sine bøker og gleder meg til jeg skal lese den siste hun har skrevet.

En tanke om “Et Velsignet Barn

  1. Kjenner til den ja. Jeg er også den som kan midt i boka, får en aha-opplevelse! 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s