Words

Craft, photography, me

Cowboy-frokost

5 kommentarer

Av og til ber en av kompisene til kjæresten vennene sine med på Cowboy-frokost. Det vil si at de går ut og spiser en plass hvor det serveres frokost – sen frokost – og øl for dem som ønsker det. Damene er også velkomne om de vil være med, men de tre gangene jeg har vært med har jeg vært alene med gutta.

I dag var vi på Pair-A-Dice! Bra mat og bra milkshake, men servicen var heller dårlig i dag… De hadde det alt for travelt og var bare to på jobb, så det kan nok ha noe med det å gjøre. De virket rimelig stresset hvertfall. Men koselig var det nå 🙂

Glad og fornøyd – egentlig!

Siden det var såkalt Toilldag ble det en tur innom torget også og jammen fant jeg meg ikke et billig skjørt og en basic topp! YaY!

5 tanker om “Cowboy-frokost

  1. Disse toilldagan ja, folk løper som gale i byen! hehe! fint du fikk deg noen kupp da 😀

  2. Så bra initiativ da 🙂

  3. Jeg liker meg der jeg også. Høres ut som en fin tradisjon da! Veldig koselig=) Og kjekt med noe nytt =D

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s