Words

Craft, photography, me

I am blue baby, I am blue

4 kommentarer

Bildet er fra dagens gåtur – det var altså nydelig vær her i formiddag.

Jeg hadde på meg det blå skjørtet jeg kjøpte på Cubus i går – og støvletter som dessverre gir meg gnagsår… Men det ødela ikke humøret og vi hadde en finfin kafetur med fine venninna og hennes mor 🙂 Så kom vi oss hjem like før været ble ganske ille med snø og vind!

4 tanker om “I am blue baby, I am blue

  1. nydelig og fargerikt! Nå er det snø og vinter igjen gitt.. Men ikke så mye at jeg tror den blir 😛

  2. Vi har en fin tid i vakre Trondhjem framover 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s