Words

Craft, photography, me

Monster

Legg igjen en kommentar

Da har jeg lest min 6. bok av Knut Nærum og må dessverre si at dette av en av de som ikke imponerte meg. Jeg kjenner igjen noen av karakterene i boken og det gjør den jo litt gøy, men det er ikke nok. Historien er merkelig og holder ikke mål – for min del hvertfall.

En annen av bøkene hans som ikke falt helt i god jord hos meg var Krig – en merkelig sak som jeg aldri helt fikk taket på og synes var tung å lese. Eller synes jeg både Madonna-gåten, De dødes båt og Døde menn går på ski var veldig gode bøker. Sneglemannen likte jeg også, men den var skikkelig ekkel – på grensen til kvalmende… Hehe.

Til slutt må jeg jo fortelle at jeg er stor fan av Knut Nærum! Ble til og med litt starstruck da jeg så han på gata her i Trondheim *fnis*. Så selv om han har skrevet et par bøker jeg ikke liker blir jeg nok ikke å stoppe å lese bøkene hans.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s