Words

Craft, photography, me

Scampi

4 kommentarer

Jeg husket akkurat å ta scampi ut av fryseren før jeg dro ut tidligere i dag. Planen var at vi skulle ha det til middag, men jeg ble værende borte lengre enn planlagt og hadde glemt at jeg skulle marinere scampiene. Da blir det til at vi tar dem til middag i morgen og jeg har – etter litt googling(?) – laget en marinade av sitonsaft, olje, chili, hvitløk, vårløk og ingefær.

Jeg har en tanke om å sette dette i stekovnen og servere ris til, men er litt usikker… Så om det er noen som har gode tips – rop ut!

4 tanker om “Scampi

  1. Ooh du må si i fra om dette var en lur fremgangsmåte da! jeg er veldig glad i skalldyr, men schampi har jeg kjøpt lite frem til nå og samboern er ikke glad i det samme som meg

  2. Det høres veldig godt ut det da 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s