Words

Craft, photography, me

New love

10 kommentarer

Når jeg nå har begynt å trene litt har jeg funnet ut at de gamle joggeskoene mine muligens fra 90-tallet nok burde vært byttet ut..! Så her om dagen tok jeg turen innom Löplabbet for å få tatt løpetesten slik at jeg fikk noen sko som passet meg. Jeg er veldig fornøyd og endte opp med disse

Hadde ikke trodd at «Renate anti rosa» skulle ende opp med slike, men jeg elsker dem allerede<3 Kjempegode på og det er jo viktig å ta vare på føttene sine, så jeg anbefaler å få tatt en test slik at du kan få sko som passer deg!

10 tanker om “New love

 1. De var veldig lekre! 😀 til hvilken pris?

 2. De var freshe! 😉 Og jeg har Epla-butikk vettu. Egentlig ganske genialt konsept.

 3. Liker de jeg også, LL er braaa! Får ikke nok sko altså. Kanskje disse er starten på noe nytt?:P En roosa fremtid?;) trener man mye blir skoa utslitt på 4-5 mnd faktisk

 4. Mmmmmh, det er så viktig med gode sko!! Herregud, de kan avgjøre alt. I dag testet jeg om noen gamle joggesko fremdeles dugde, og det gjorde de ikke. Rett i søpla med de. Så da har jeg bare ett par ute- og ett par innesko. :/
  Jeg er også anti-rosa, men de der var faktisk veldig freshe. 😀 Grattis!

  • Nå gav du meg en ide, kanskje jeg skulle teste de gamle når jeg har fått gått inn de nye skikkelig?! Tipper det blir passe grusomt da! Hehe.
   Jeg har bare disse siden jeg ikke er noe flink å trene ute… Kanskje jeg bør vurdere det når været kommer seg 😉

 5. Hei sveis – vi har jo nesten like!! Jeg kjøpte meg sånne i lilla i dag 😀

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s