Words

Craft, photography, me

Whitechapel

4 kommentarer

Er det noen som har tenkt å se påskekrim på NRK1 i kveld? Det har jeg! Har aldri hørt om den før, men liker å følge med på en serie i påsken – den er jo fredig når påsken er over så jeg slipper å følge med i år og dag 🙂 Her er nå hvertfall traileren (ikke skyt meg om det er feil for det var så mange…)

4 tanker om “Whitechapel

  1. Jeg har litt sånn sperre når det kommer til å se ting på tv-en, selv om vi har slik en opptaksboks. :/ Det blir nok ikke påskekrim på meg i år heller, fortsetter nok med «The Mentalist» på macen. 😀 Jeg er rar, jeg.

  2. Har aldri fulgt med noe feriekrim på tvn jeg. Onkel snakka om denne tidligere i dag, så kanskje jeg kan se det. Er avsluttende hver episode slik jeg forsto det?=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s