Words

Craft, photography, me

Curtain: Poirot’s Last Case

4 kommentarer

Jeg ble endelig ferdig med Curtain: Poirot’s Last Case av Agatha Christie i helgen. Jeg sier endelig fordi jeg har hatt den i veska så det har vært få anledninger til å lese i den, men når jeg fikk den på nattbordet gikk det fortere. Egentlig burde den vel vært spart til påsken siden Poirot er typisk påskekrim, men da jeg begynte å lese den var ikke påsken i tankene mine engang.

Boken handler om Poirot’s siste sak – som tittelen forsåvidt sier.. Agatha Christie slår aldri feil og som resten av bøkene hennes jeg har lest var denne også bra. Det eneste som var litt vanskelig var at jeg leste den på engelsk, noe som egentlig ikke er noe problem hadde det ikke vært for at hun skriver «gammel» engelsk så enkelte av ordene er litt vanskelige, men det var ikke noe stort problem.

Jeg anbefaler alle som liker denslags krim å lese Agatha Christie – både Poirot og Miss Marple.

4 tanker om “Curtain: Poirot’s Last Case

  1. har bare lest en A.C. bok. var på videregående.. husker ikke hva den het engang. hehe

  2. Jeg har aldri lest Agatha Christie, vet ikke hvorfor. Men jeg er ikke så himla glad i krim; det blir for litte litteratur og for mye spenning. :/

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s