Words

Craft, photography, me

Jeg fant, jeg fant!

8 kommentarer

I går lagde vi spinatsuppe og den var god 😛 Jeg fant den enkle og fine oppskiften på Ekstremt bra utrolig fint og den heter Øyvinds Spinatsuppe.

Vi gjorde som følgende: Surret 2 fedd hvitløk, 2 vårløk og 1 vanlig løk i en gryte med litt mye olje. Puttet i 2 gulrøtter og en pose skylt spinat. Når spinaten hadde falt litt hadde vi i ca 1 liter vann og 2 terninger med grønnsaksbuljong. Dette kokte i en 10 minutter og underveis kom vi på at det skulle være en håndfull persille også, så da fikk den å bli med. Til slutt hadde vi i et par dl fløte og krydder. Servert med egg og rundstykker, nam!

Jeg ser nå at vi glemte sitronsaften, men den var god likevel.

8 tanker om “Jeg fant, jeg fant!

  1. Oooh nammenam! Vet jeg har litt frossen spinat i leiligheta som jeg ikke har fått brukt opp. God påske til deg! Ps – Kjenner du Jon Arild?;)

  2. Spinatsuppe har jeg aldri laget, men det er sikkert godt, så det skal jeg provestlige meg på 🙂

  3. Mmmm…. Spinatsuppe er så godt. Skjønt det blir som regel Toro sin her. Kanskje jeg skal teste den der 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s