Words

Craft, photography, me

I Wanna Rock

8 kommentarer

Gjett om jeg ble glad da jeg så denne artikkelen på Adressa! De er gamle, de er kule, de har stil og jeg har bare SÅ lyst å se de live. Når muligheten er så nær tror jeg ikke jeg kan gå glipp av det, men har litt lyst til å vite hvem andre som skal spille før jeg kjøper billetter. Så da blir det vel bare å følge med på Trondheim Rock sin hjemmeside for å se hvem andre som kommer. Er det flere som vil/skal på konserten?

8 tanker om “I Wanna Rock

  1. hehe, morro morro! 🙂

  2. De er awesome! Håper de kommet til sørlandet

  3. Det er artig med konserter. Håper du får dratt. Selv har jeg ikke noe forhold til dem, så jeg skal ikke. 🙂

  4. hehe annerledes;) Digger videoen

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s