Words

Craft, photography, me

Mørkets Gjerninger

Legg igjen en kommentar

Nå er jeg ferdig med årets påskelitteratur. Det tok litt lenger tid enn påsken, men pytt pytt. Jeg har ikke lest noe av Elizabeth George før, men det er visstnok «svigermors» favoritt og det er også hun som har lånt meg boken.

Jeg var nok litt skuffet i starten for jeg syntes det var litt forvirrende da en person hadde to navn – det ene var kallenavn – og det var noe annet som var litt rotete også, men det er mulig jeg hadde forstått dette bedre om jeg hadde lest flere bøker av henne da de visstnok har en felles hovedperson. Så neste gang blir det nok lettere for jeg må nok lese fler bøker av henne. Etter den litt leie starten gikk det bare oppover og avslutningen var helt uventet. Jeg ser i ettertid at jeg nok burde ha sett tegningen – hvertfall litt av den – men jeg gjorde nok ikke det.

Alt i alt en god bok med en uventet, ekkel slutt!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s