Words

Craft, photography, me

Himmelen er blåere enn tunga til han som hang seg i garasjen til far min

8 kommentarer

Sorry for markaber overskrift, men den passer bra pluss at det var noe jeg hadde dilla på å si når jeg var lita – uvisst av hvilken grunn..! I dag har himmelen vært blå, toppen min er blå og neglene mine er blå, jeg liker blått for tiden<3

Jeg liker Depend sine neglelakker også – mange fine farger, billig og helt ok varighet! Noen som har prøvd løsneglene til Depend? Går de lett av? Jeg har aldri prøvd slike negler, men kjøpte et par i dag for arti. Spent på om jeg får til å bruke de.

8 tanker om “Himmelen er blåere enn tunga til han som hang seg i garasjen til far min

 1. Er fint med neglelakk, men hver gang jeg prøver på meg selv så ser det bare snålt ut. Syns jeg iallefall. Sikkert bare en vanesak 🙂
  Fin farge du hadde iallefall 🙂 Er det merket jeg kjøper og når jeg prøver meg.

  • Tror det er en vanesak ja. Jeg syntes det så rart ut til å begynne med, men bestemte meg for at det var kult og begynte å bruke det! Nå funker det 😀

 2. Åh, den blåfargen var jo helt nydelig! 🙂 Og du som bor i Trondheim…er det noen quiz eller annet morro der i helgen?

  • Ja, den er fin 🙂
   Åh, jeg er så dårlig på å vite om ting som skjer… Så dessverre… Men om du skal hit så håper jeg du får en finfin tur 😀

 3. Hahaha, ja overskriten var makaber 😉
  Men ellers, fantastisk farge på neglene. Ønsker meg en blå selv, og det skal vist være sommerens store it-farge. Viktig å være med på trendene 😉
  Liker Depend sine farger selv, de er så billige og helt greie. På meg flasser alt av like fort uansett, så jeg trenger ikke bruke mye penger på dyr neglelakk. Når den er så fargerik så er jeg uansett lei etter et par dager og vil bytte den med en annen 🙂

  • Har jeg en it-farge? Da var jeg nok førut for min tid siden jeg kjøpte den i fjor en gang 😛
   Enig i det at det er greit å skifte ofte når lakken er så fargerik!

 4. Hihihi! Kul farge, jeg liker blå. 🙂
  Jeg bruker aldri neglelakk, og om jeg gjør det, så er det svart på korte negler. 🙂
  Løsnegler har jeg heller aldri prøvd, jeg er velsignet med sterke negler som vokser fort som fy. Håper du får det til! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s