Words

Craft, photography, me

Har du husket…

6 kommentarer

…å veksle inn de 50-øringene du måtte ha liggende? Hvis ikke vil jeg anbefale deg å gi dem til Kreftforeningen istede! Det viste seg at spareboksen min inneholdt 90 kroner i 50-øringer. Jeg tenkte å få dem vekslet i dag, men da jeg kom til banken å så et rør man kunne putte dem i slik at de gikk til innsamling for Kreftforeningen gjorde jeg heller det og anbefaler alle å gjøre det samme!

Jeg var hos Sparbank1, men kanskje noen av dere vet om andre banker/plasser hvor man kan gjøre dette?

Etter 1. mai er disse ubrukelige!

6 tanker om “Har du husket…

  1. I barnehagen til nevøen min snakker de mye om at de skal samle inn 50-øringer til de som lager medisin til de som er syke (småbarnsavdeling hvor kreftforskning muligens er litt vanskelig å forstå når man er 3) så han har fått alle mine. Det var en stolt knert som fikk en pose med over 100 50-øringer i dag som han kan putte i glasset i barnehagen!

  2. Det er så fint å gjøre det! 🙂
    Vet du, jeg hadde nesten ingen 50-øringer, så de ble brukt som veksel på butikken. :/

  3. Godt tips! Det blir så raart.. Skal være med og gi penger til Aktiv mot kreft i helga nå

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s