Words

Craft, photography, me

Sunday sunday

8 kommentarer

I dag er det nydelig vær ute, og hva gjør vi? Sitter inne å spiller spill selvfølgelig!

Vi fant spørrespillet Norge Quiz på Fretex i går – morsomt spill til 25,- kroner. Jeg elsker forresten spørrespill når jeg ikke blir liggende for lang bak hvertfall❤ Kjæresten vant da, men det var nok mest flaks 😉

Vi har vært ute en tur også da. Årets første Frozen Yoghurt fra 7-11 måtte jo nytes ute på en benk når været er som det er. En ting å si – den var god!

8 tanker om “Sunday sunday

  1. Haha har bare sittet inne å slampa vi og.. Liker virkelig ikke slike spill, selv om Alias er litt innne på det på en måte. Jeg turte ikke gå ut fordi jeg visste at jeg kom til å bruke penger på isfaktisk:P

  2. Herlig! 🙂 Brettspill er elsk! 🙂 Og billig brettspill er enda bedre. 😀

  3. Her er det IKKE fint vær, men nå skal vi ut. Som i UT-ut. UT altså. I været!

  4. Åh, elsker brettspill jeg. Men det er forbeholdt de dagene hvor det regner for min del 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s