Words

Craft, photography, me

1. mai

6 kommentarer

For 12 år siden i dag lå jeg på det som den gang het Nordland Sentralsykehus og ropte ganske høyt – innimellom hvertfall. Da fødte jeg nemlig verdens fineste gutt<3 Gratulerer så masse med dagen sønnen min 😀

I år synes jeg det er trist at jeg ikke kan være med sønnen på bursdagen hans, men har selvfølgelig pratet med ham! Solen har vært oppe så kjæresten og jeg gikk til byen for å drikke kaffe med fine venninna. Vakre trønderbyen

Etterpå hadde vi planer om middag på Mikrobryggeriet – kjæresten hadde så lyst på chiliburgeren de har, men der var det stengt. Pair-A-Dice har jo også god burger tenkte vi, men der var det også stengt. På dette punktet var vi blitt ganske så sultne og endte opp med burger på første og beste plass

Helt ok! En fin maidag ble det og nå er det avslapping til senga begynner å rope.

6 tanker om “1. mai

  1. Grattis til din kjære sønn. Ja, vi har hatt et herlig trøndervær i dag 🙂

  2. Av ren nyskjerrighet…hvorfor kan du ikke feire sammen med han?

    • Han bor hos faren sin i Nord siden jeg bestemte meg for å flytte til Trondheim og studere 🙂 Mitt eget valg, men på dagen som denne er det ekstra trist å være borte fra ham…

  3. Gratulerer med dagen til sønnen 🙂
    Fiiin dag å ha bursdag på. «Alle» flagger jo… Hehe

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s