Words

Craft, photography, me

Pierre Robert

2 kommentarer

Jeg hadde en gang 2 sport tights fra PR. De var merket med samme størrelse, men den ene fikk jeg så vidt over rumpa og den andre passet fint. Sånn skal det da ikke være mente jeg og tok kontakt med PR via nettsiden deres og fortalte at jeg nok hadde fått en feilmerket vare. De sa at jeg måtte sende inn tightsen jeg mente var feilmerket – den minste selvfølgelig, hehe – så skulle de sende meg tilsvarende tilbake pluss litt til for å dekke kostnadene mine.

En stund etter at jeg hadde sendt tightsen fikk jeg mail fra dem om at jeg hadde rett – den var feilmerket – og at de skulle sende meg ny. Så i dag var det pakke til meg i posten med ny tights som passet og to par sportssokker 😀

Takk til Pierre Robert for god kundeservice!

2 tanker om “Pierre Robert

  1. Så bra! Jeg liker flere av PR sine produkter, altså. 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s