Words

Craft, photography, me

Love my new dress!

6 kommentarer

Denne lørdagen har i sin helhet vært viet til konfirmasjon – humanistisk sådan, men det sier kanskje seg selv i og med at det er lørdag! Det er første gang jeg har vært på et slik arrangement og det var veldig fint, med ca en time lang semoni i Olavshallen.

I den anledning måtte jeg jo ha ny kjole for når vekten øker har klærne en tendens til å krympe i samme tempo… Ehm… Vel, jeg fant en kjempefin kjole på Ragnaråkk.

Denne blir nok brukt en del tipper jeg<3

6 tanker om “Love my new dress!

  1. Åh, herregud! Så fin, både kjolen og du, hurrahurrahurra! 🙂 Og butikken var ny for meg, kanskje må se på nettbutikken. 🙂

  2. Aww så retro og søt! Jeg liker stilen må andre, men jeg kunne aldri funnet på å gått i slik selv. sv- så meg?? Hmm måtte vært mandag og det var denne uka eller noe da, tror det var eneste dagen jeg var ute..

    • Kjolene er så flotte for den la seg så fint og viste ikke magen min alt for godt 😉 Hihi.
      Det var nok fredag i uka før tror jeg 🙂 Får si hei neste gang kanskje! Hehe

  3. For en flott kjole. Nydelig farge og nydelig snitt til deg. Elsker 50-talls snittene, de sitter ganske greit på meg også 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s