Words

Craft, photography, me

Bordkort er noe vi bruker slik at gjestene i et selskap kan se hvor de skal sitte

4 kommentarer

Da vi var i konfirmasjon på lørdag var lunchbordet merket med noen flotte bordkort som mammaen til konfirmanten hadde laget. De var brodert og festet til en pappskive med knapper som ikke skulle syes på, men hadde slike «stifter» (vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det). Jeg synes det var en god ide og ikke minst pent! Og et pluss for at man kan gjøre det personlig ved bruk av de fargene man ønsker og som passer best. Kreativt, funksjonelt og ikke alt for vanskelig. Det eneste minuset er at det er litt jobb med det og det kan ta litt tid, men det er jo bare å planlegge godt 😉

4 tanker om “Bordkort er noe vi bruker slik at gjestene i et selskap kan se hvor de skal sitte

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s