Words

Craft, photography, me

Trening handler mye om motivasjon

2 kommentarer

Gjett om jeg var skuffet da jeg våknet i dag da jeg så at det var overskyet! Jeg som hadde planlagt å løpe ute for første gang, og da ville jeg ha sol. Det endte med at jeg ble sittende i sofaen alt for lenge og motivasjonen var nede mot null. Jeg innså at skulle jeg komme meg opp måtte jeg gjøre det snart, så da var det å finne litt treningsblogger og videoer på You Tube for inspirasjon. Jeg leste en plass at om man hadde 1-2 i stigning på mølla så var det litt mer som å løpe ute – altså at det veide litt opp for luftmotstanden man ikke har på mølla. Så da var det bare å hoppe i treningklærne og løpe litt i «bakke» etterfulgt av rocking med rockeringen. Etterpå føltes alt så mye bedre og sola var kommet fram 🙂

I kveldinga kom broren min å hentet kjæresten, så dro de og hentet grillen vår. Vi har nettopp montert den og fått den ut på verandaen!

Veldig fornøyd med dagen sånn helt til slutt 😀

2 tanker om “Trening handler mye om motivasjon

  1. Hurra for at du kom deg på trening. Men du, det er jo awesome å løpe ute når det er overskyet. Når det er mye sol, så blir det jo så veldig varmt, og veldig ubehagelig. Så ja til å løpe i overskyet vær. 🙂
    Grillen ser super ut! 🙂

    • Kanskje jeg må prøve meg ute i dag da… Jeg er liksom litt redd for at det skal være kaldt, men det er sikkert bare tull fra min side! Hehe.
      Den er super 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s