Words

Craft, photography, me

Min første utendørs joggetur

4 kommentarer

Jeg må begynne med å takke Trille for å gi meg den dytten jeg trengte for å komme meg ut å jogge! Selvfølgelig er det bedre å jogge når det er overskyet siden det ikke er så varmt og dermed mer behagelig enn å ha sola varmende i nakken. Varmt blir det jo fort når en begynner å bevege på seg. Det var herlig og noe helt annet – mye bedre – enn å løpe på mølla, så dette er nok noe jeg må fortsette med. Dessuten er det mer utfordrende og bedre for kroppen – mener jeg hvertfall.

Så er jeg – som mange andre – litt fasinert av å ta bilder av dører… Det finnes så mange forskjellige der ute<3 (En liten digresjon for å få puttet inn et bilde..! Hehe.)

4 tanker om “Min første utendørs joggetur

  1. Jeg begynte også å jogge litt på mølla etter å ha lest et blogginnlegg faktisk 😛 Sit har btw sommerkort for alle med gyldig bevis nå, for de ekstra varme dagene 😉

  2. Hurra, hurra, hurra! Så flink du er!! 🙂 Så godt at du likte det, håper du får mange fine turer framover. 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s