Words

Craft, photography, me

Ukestart

8 kommentarer

Jeg skulle være flink i dag. Jeg skulle stå opp tidlig å lese litt til eksamen før jeg dro ned til byen for å treffe ei venninne. Det skjedde ikke..! Jeg sov lenge, sto opp, ordnet meg og så var det på tide å dra. Kanskje det går bedre i morgen 🙂 Jeg har hatt en kjempefin dag hvertfall med venninne på kafé og tror du ikke hun fungte meg hjem også – sånn for turen sin del og siden hun hadde tid. Snill hun ❤

8 tanker om “Ukestart

  1. Man kan da ikke være like flink hver dag 😉

  2. Tøffa;) Skulle hatt like røde lepper som neglelakken du! Man må unne seg noen sånne dager, selv om man ikke kanskje har helt tid, men man trenger det virkelig hvis man skal holde motet/motivasjonen oppe;)

  3. Er du feeeerdig med eksamen nå da????

  4. Sånne dager må man bare få ha av og til, det er bare godt! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s