Words

Craft, photography, me

Prøv denne

8 kommentarer

Vi har laget den beste middagen i verden i dag – eller hvertfall en av de! Hver gang vi har den blir jeg overrasket over hvor godt det er. Jeg vet jo at det er godt, men det er enda bedre enn jeg husker. Jeg fant oppskriften på Øysteins oppskrifter og den er veldig enkel. Vi gjør det litt annerledes enn oppskriften, men stort sett det samme.

Ovnsstekt kylling med cheddar og Creme Fraiche

4 kyllingfileter

1 boks Creme Fraiche

2-3 fedd hvitløk

150-200 g revet cheddar (eller mindre)

1 terning hønsebuljong

salt og pepper

Bland Creme Fraiche med buljongterningen, hakket hvitløk og revet cheddar. Ha kyllingfiletene i en ildfast form og hell over blandingen. Krydre med salt og pepper på toppen. Stekes på 160 grader i 1 time. Serveres med ris og/eller salat.

Vi hadde bare ris til og bildet ble ikke av beste kvalitet, men det blir seende slik ut

8 tanker om “Prøv denne

  1. Det hørtes kjempegodt ut! Desverre er jeg ikke så flink til å lage mat, da…

    Jeg må nesten benytte anledningen til å meddele at jeg endelig har fått svennebrev innen konditorfaget, og hadde satt virkelig pris på om du så innlegget fra prøven min! 😀 http://tonjemarieso.ipublish.no/bestatt-svenneprove-i-konditorfaget/

  2. Åh – det ser godt ut, det skriver jeg under på, ja!

  3. Åh, det såg og høres meget godt ut!!

  4. Nam så snadder ut ja=) Tror det blir spinatsuppe denne uka!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s