Words

Craft, photography, me

Twitter og Instagram

2 kommentarer

Jeg er blitt bitt av både Twitter – og Instagrambasillen, som mange andre, og jeg har jo selvfølgelig lyst på flere følgere. Derfor vil jeg bare pent opplyse om at dere kan finne meg her (sånn siden min forrige «reklame» ikke lot til å ha veldig stor virkning! Hehe):

Instagram: renateswords

Twitter: @renateswords

Bloglovin’: Words

Jeg er snill og følger tilbake selvfølgelig 😀

2 tanker om “Twitter og Instagram

  1. Følger deg allerede alle plassene 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s