Words

Craft, photography, me

Midtsommer

7 kommentarer

Jeg har egentlig ikke noe spesielt forhold til denne dagen. Minnene fra jeg var lita er at det var stygt vær med regn og vind så det endte alltid opp med at vi stekte pølser på panna og spiste dem inne. Det var først når jeg fikk barn selv at det ble litt viktig å dra ut med de andre barnefamiliene å svi pølser på bålet – da først fikk jeg minner om fint vær denne dagen.

Nå når jeg ikke har sønnen i nærheten er det ikke så nøye lenger, men man benytter jo alltid en anledning til å «feire» litt – især når det er finvær! Så i går fikk vi broren min på besøk for verandakos.

Dagen var blomster og øl i tillegg til fin kjæreste, bra bror og god mat. Jeg var altså litt sløv med bildetakingen, men man kan jo ikke være best på alt alltid 😉 Haha… Håper dere hadde fine dager!

7 tanker om “Midtsommer

  1. Har egentlig ikke noe spesielt forhold til den dagen selv.. og i går var jeg dårlig så jeg kunne ikke feire uansett. Er forresten meget fornøyd med ølvalget ditt over 😉

  2. Hva slags god mat?:p Har heldigvis vært litt bedre med være innimellom de siste årene da! Da blir det lett mer kos=)

  3. Åh, så ut som en herlig dag. Det er godt når man får slappet av med godt folk, øl og god mat. 🙂
    Jeg husker bare det store bålet i fjæra, og alle de andre ungene. Det var saft og mye kos. Husker ikke maten. Nå er det så-som-så med den dagen. 🙂

    • Det er liksom litt sånn med den dagen som med mange andre at feiringen er mest for barna, men det er jo alltid koselig med grill, fine folk og øl på en godværsdag 😀

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s